Meedoen?

Meedoen?

Wil je shorttrack proberen? Dat is het handigste als je al wat schaatservaring hebt, en al een beetje pootje over in de bocht kunt. Je mag bij ons drie keer mee trainen met gebruik van shorttrack schaatsen en helmen, zolang voorradig. De kosten bedragen 20 euro voor 3 keer mee te trainen.
Verder zijn voor de jeugd nodig: scheenbeschermers (mogen voetbal scheenbeschermers zijn), kniebeschermers (bijvoorbeeld volleybal kniebeschermers), nekkraag en snijvaste sokken. Voor zover je dit zelf kunt regelen, is dat het handigst. De club beschikt eventueel over een beperkt aantal leenmaterialen.

Junioren (A, B en C) en Senioren dragen bij alle trainingen en wedstrijden verplicht een volledig snijbestendig (onder)pak of een (onder)pak met snijbestendig materiaal op de vitale delen in overeenstemming met ISU Communications 1265. Daarnaast moet de kleding de armen, benen en enkels volledig bedekken. Veiligheid communiqué KNSB: https://storage.knsb.nl/2013/09/3171c60c-shorttrack-communique%CC%81-2-veiligheid-2020-2021.pdf

Wil je een keer meedoen? Neem dan contact op via deze site, graag met vermelding van je leeftijd, naam en of je eventueel materialen wilt lenen, en ook je schoenmaat. (minimale schoenmaat 32)

Graag tot ziens!