Meedoen?

Meedoen?

Wil je shorttrack proberen? STG nodigt schaatsers uit om drie keer mee te trainen met gebruik van shorttrack schaatsen en helmen, zolang voorradig. De kosten bedragen 20 euro voor 3 keer mee te trainen.
Verder zijn voor de jeugd nodig: scheenbeschermers (mogen voetbal scheenbeschermers zijn), kniebeschermers (bijvoorbeeld volleybal kniebeschermers), nekkraag en snijvaste sokken. Voor zover je dit zelf kunt regelen, is dat het handigst. De club beschikt eventueel over een beperkt aantal leenmaterialen.

Junioren (A, B en C) en Senioren dragen bij alle trainingen en wedstrijden verplicht een volledig snijbestendig (onder)pak of een (onder)pak met snijbestendig materiaal op de vitale delen in overeenstemming met ISU Communications 1265. Daarnaast moet de kleding de armen, benen en enkels volledig bedekken. Veiligheid communiqué KNSB: https://storage.knsb.nl/2013/09/3171c60c-shorttrack-communique%CC%81-2-veiligheid-2020-2021.pdf

Kun je al goed schaatsen en wil je een keer meedoen? Neem dan contact op via deze site, graag met vermelding van je leeftijd, naam en als je evt materialen wilt lenen ook je schoenmaat.

Graag tot ziens!