Arie Ravensbergen bokaal 2023

En dan echt de laatste wedstrijd van het seizoen: zoals gebruikelijk de Arie Ravenbergen bokaal in Leiden. Vier pupillen van STG hebben zich van hun beste kant laten zien op het zware ijs van de oude ijshal. In de jongens E groep reed Hidde een mooie PR, bij de meisjes D reden Janna en Jasmijn een paar mooie ritten en bij de jongens D mochten we getuige zijn van het debuut van Sverre.

Ondanks een paar kleine valpartijen waren de rijders best tevreden. Het was een lange dag maar de sfeer zat er goed in in de hal. Met pijn in het hart nemen de rijders uit Leiden afscheid van hun vertrouwde plek. De volgende wedstrijd vindt plaats in een gloednieuw onderkomen. De aller- allerlaatste rit werd gewonnen door Leiden dus dat was een mooie afsluiter van de individuele sessies. Omdat we met z’n vieren waren konden we ook de relay meedoen met een geheel in Groninger vlag gestoken team. Zonder ooit met elkaar te hebben geoefend stonden ze zelfverzekerd aan de start. Nog wat laatste instructies van coach Hilco en het liep als een trein! Uiteindelijk een mooie tijd gereden op dit onderdeel.

Coach Hilco zag her en der nog wel wat verbeterpunten dus die heeft alweer zin in de start van het nieuwe ijsseizoen. Moe maar voldaan keken we nog één keer om ons heen naar de rode matten rond de baan waar we zulke koude voeten op hadden, naar hoge houten spanten en naar de gezellige kantine van waaruit je de baan zo mooi kunt zien… en begonnen we aan de terugtocht naar Groningen (en Drenthe niet te vergeten).

De foto’s zijn te vinden op onze Facebook pagina. De uitslagen vind je hier http://www.shorttrackonline.info/compresult.php?comp=3910