Herfsttoernooi

Gister was het vroeg opstaan. 7:15 ging de wekker. Om 8:15 gingen wij gezamenlijk inlopen met onze coach Mischa. We gingen inrijden om 9:15. Het Herfstttoernooi is voor D pupillen tot en met junioren A.  Marloes, Iris, Kevin, Anouk, Niels, Willard, Esmee, Yara, Roos, Claudia en ik reden vandaag.

Op het programma van vandaag stond 3x een 500 en 2x een 1000 en een aflossing. Mijn 500 meters gingen wel goed. In de a finale werd ik derde. Alleen daarna bij de 1000 ging het wat minder. Ik kreeg een penalty in de eerste heat. Hierdoor kwam ik in de D finale. De aflossing deed ik samen met Niels, Bram en Willard. De aflossing ging echt lekker.

De andere STG rijders gingen ook goed. Helaas ging het voor Kevin wat minder, die eindigde met een blessure in het ziekenhuis. Een aantal STG rijders eindigden op het podium. Als club werden we derde in het klassement deze dag.

Om 7 uur was ik weer thuis. Het was een lange dag, maar we hebben tussendoor wel veel lol gehad en er zijn mooie wedstrijden gereden.

Bas