Het shorttrack seizoen is goed begonnen….

STG is het seizoen goed begonnen. Het seizoen startte al vroeg met de eerste KNSB cup voor de junioren in Dordrecht. Bij de KNSB cup rijden de volgende STG rijders mee: Yara, Roos, Esmee en Anouk, Jorn, Jenning en Bas. Inmiddels is ook de tweede en derde KNSB cup al verreden in respectievelijk Amsterdam en Leeuwarden.

Daarnaast was er het ONK in Amsterdam en hebben we, mede dankzij de vele vrijwilligers, het jaarlijkse Herfsttoernooi in eigen tempel gehad. Het toernooi was een groot succes met voor veel STG rijders mooie PR-en.

We hebben ook een aantal starclass rijders. De eerste Starclass NC was in Turijn. Alleen Esmee ondernam deze lange reis naar Italie om daar op het ijs te staan.  Bij de volgende starclass wedstrijden zullen zeker meer rijders onze club vertegenwoordigen.

Voor degenen die geen KNSB cup rijden zijn er natuurlijk de mooie regio wedstrijden. Afgelopen zaterdag werd STG goed vertegenwoordigd in Enschede. Vele pupillen en junioren vertrokken naar Enschede en hebben daar mooie resultaten neer gezet. Dit belooft wat voor de rest van het seizoen. Voor de uitslagen van deze laatste regio, zie op shorttrack online eerste regio NO.   Mee reden Jelmer, Femke, Tessa, Claudia, Sophie, Finn, Niklas, Willard, Liset, Jelte, Meike, Liet, Marloes, Jorn H. , Bram,  Elske, Edwin en Jitse. De snelste pupillen bij de regio kunnen zich plaatsen voor de landelijk regiofinale.

Ben je rijder en vind je het leuk een stukje te schrijven over de wedstrijden op de site? Dan zien we graag jullie verslag tegemoet.

 

ONK