KNSB cup 2 te Kardinge

De dag begon al vroeg in Kardinge. Met organisatorisch enkele opstart problemen startten ‘s morgens de divisies D,E en F en in de middag de A, B en C divisie. Een dag met ups en downs door de (vele) valpartijen, waardoor een aantal rijders vanaf het ijs rechtstreeks door konden naar het ziekenhuis. STG wenst de rijders die vandaag geblesseerd zijn geraakt heel veel sterkte toe!

Voor veel STG ers was het pr rijden op de thuis basis, met als knaller toch wel Jenning die er zomaar even een 46.9 op de 500 rijdt en in de A finale van de C divisie stond.. Hij staat nu nummer 1 op de wereld ranglijst , dus proficiat Jenning. Een aantal STG-ers had wat pech door valpartijen in cruciale ritten. Voor de meeste STG rijders een prima dag, met zowieso veel plezier op en langs de baan.

De volgende wedstrijd die in Kardinge staat gepland is de 23ste oktober. Voor de rijders een week om te herstellen en zich klaar te maken voor de volgende krachtmeting op het 28ste Herfsttoernooi .

De uitslagen van de wedstrijd zijn hier te vinden.

Met dank aan de vele vrijwilligers, voor alle hulp om de wedstrijd mogelijk te maken. Hieronder een mooie foto van Jenning in actie door Hank Prinsen. Meer foto’s zijn te vinden op onze Facebook pagina

Jenning in actie (foto Hank Prinsen)
Jenning in actie (foto Hank Prinsen)