Regio 2 Enschede zondag 9 november 2014

Aan het eind van de ochtend reed ik samen met Niklas en mijn moeder naar Bas en zijn ouders toe om samen naar Enschede te rijden. Toen we in de auto zaten kwamen we onderweg nog andere STG leden tegen. We hadden veel lol.

Toen wij er waren, gingen ik eerst lekker inlopen met Jitse, Tess, Niklas, Suze, Sophie, Esmee, Bas, Jenning, Yara, Roos, Claudia, Iris, Jorn en Bram om daarna lekker op het springkussen te springen. Het inrijden ging wel lekker ondanks dat het een beetje slecht ijs was. Onze coaches waren Irene en Velda.

De eerste 777 meter ging niet zo lekker. Het ging best wel zwaar maar ik werd wel tweede achter Hylke. De halve finale ging echter supergoed. Ik zat bij Jenning, Bas en Hylke in de rit en ik kwam als tweede over de streep achter Bas met een mooie 1.23. Ik mocht echter toch niet door naar de A finale want ik kreeg helaas een P. Ik werd daardoor teruggezet naar de C finale. Maar er zaten alsnog 3 mensen van STG in de A finale: Esmee, Jenning en Bas. Esmee won deze finale!

Op de 2000 m relay zijn we eerste geworden. Ik reed met Bas, Jenning en Niklas in STG 1. Het ging heel goed. Onze tijd was 3.36.39.  We waren met dit team alweer een stuk sneller dan bij de eerste regio in Groningen. 

Op de terugreis was het supergezellig in de auto samen met Roy,Susanne,Harkelien,Bas en Niklas. Toen we thuis waren ging ik lekker slapen.

Groetjes van Willard.