Regio NO, Twente Bokaal, Starclass en upcoming…

Het is dringen geblazen met de wedstrijden. Op 28 januari was er de regio finale Noord Oost onder ons eigen dak. Mede met dank aan de vele vrijwilligers is deze wedstrijd goed verlopen. Er deden heel wat STG rijders mee aan deze mooie wedstrijd. De uitslagen zijn hier te vinden.

Een week later mochten Iben, Daan en Niklas zich meten aan andere landelijke pupillen bij het Twente Bokaal in Enschede, een wedstrijd waar alle pupillen van Nederland zich voor kunnen aanmelden. STG kan trots zijn op deze rijders. Ze reden allen net geen podium, maar hebben super gepresteerd. De uitslagen vind je hier.

Afgelopen weekend was er een Europees strijdperk voor de Junioren B en ouder in de vorm van de Starclass in Leeuwarden. Dit keer dicht bij huis, te bereiken via een korte autorit, waarbij geslapen kon worden in eigen bed. Optimale omstandigheden dus om goed te presteren :-). Dit was voor onze rijders tevens de laatste Starclass van dit seizoen. Yara, Esmee, Roos, Niek en Jorn hebben zich prima staande gehouden in dit Europees geweld. De uitslagen zijn te vinden op via deze link

Nauwelijks tijd om de spieren te laten afkoelen staat volgend weekend de laatste KNSB cup van dit seizoen alweer op het programma. De afsluiter van de KNSB van dit seizoen vindt plaats in Heerenveen.

De foto’s van al deze evenementen zijn uiteraard weer terug te vinden op onze Facebookpagina!