SponsorKliks

Je hebt het al kunnen lezen in de nieuwsbrief en ook op de website staat een banner: SponsorKliks.

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging/stichting, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en STG ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar STG. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je STG ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via deze SponsorKlikspagina. Voor jou een kleine moeite, voor STG directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van STG. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert STG hier direct van!

Zie ook hier! Koop dus je online aankopen als het kan via de SponsorKlikpagina en steun intussen zonder meer te betalen onze club.

Wat doen we met het geld:
– materialen aanschaffen voor gebruik tijdens de training
– meefinancieren van activiteiten zodat de kosten voor de leden laag blijven.