STG staat niet stil!

Er ligt op dit moment geen ijs, maar dat betekent niet dat STG stil staat.

De zomertrainingen van STG zijn inmiddels begonnen. Een enthousiaste groep rijders traint elke dinsdag onder toeziend oog van Floran en Patrick van LifeStyleFit. Een impressie zie je hier.

Elke vrijdag is er een droogtraining gericht op techniek in het Kardingergebied, waar ook de nodige rijders aan mee doen. Deze trainingen worden afwisselend door Noƫlle, Iris en Floran gegeven.

Foto’s en filmpjes van trainingen zullen af en toe via onze Facebook pagina voorbij komen, dus blijf ook die in de gaten houden.

Afgelopen vrijdag dd 19 mei was de Algemene Ledenvergadering. Voor het nieuwe seizoen zal STG het bestuurlijk helaas zonder Thea en Annemieke doen, zij zijn beide afgetreden als bestuurslid. Een functie wordt weer opgevuld met de benoeming van Henry Koen als algemeen bestuurslid. Een bestuurslid minder dus, dat betekent wel dat er taken moeten worden overgenomen door commissies die naast het bestuur functioneren, zodat alles blijft lopen en de dingen die gebeuren moeten ook gebeuren. Was je niet aanwezig bij de ALV maar ben je bereid wat taken op je te nemen (te denken valt aan ondersteuning bij de wedstrijd organisatie) neem dan contact op met Marjo.

Samen op naar een mooi seizoen 2017/2018!