Volop wedstrijden deze periode…

De wedstrijden volgen elkaar op dit moment snel op voor onze rijders.  Na een goed verlopen en strak georganiseerd herfsttoernooi in eigen huis, kon Claudia zich de week daarop alweer klaar maken voor een reisje naar  Italië voor de eerste Starclass wedstrijd voor junioren C en D. Claudia is op dit moment de enige junior C die onze club vertegenwoordigt in dit Europees geweld. De uitslagen van deze wedstrijd zijn hier terug te vinden.

De week daarop was er wat dichter bij huis de derde KNSB cup in Leeuwarden met snelle ritten op het programma. De uitslagen van de KNSB cup zijn hier te vinden.  Jorn was te vinden in het middag programma en de dames KNSB rijders van STG  in het ochtend programma. Niek moest de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan wegens ziekte. Foto’s zijn hier te vinden.

Intussen wordt er dit weekend in de prachtige entourage van een besneeuwd Davos gereden tijdens de eerste Starclass voor de junioren B en ouder. Yara, Roos, Esmee, Niek en Jorn hebben er al een een aantal mooie ritten op zitten.  De rijders zijn morgen en overmorgen nog te volgen via deze link.

Helaas missen we Bas bij deze wedstrijden.  Hij is geopereerd en mag tot december zijn been niet belasten.  Voor hem is het de komende tijd nog enkel  voortbewegen op wielen en krukken.